2022 Su'esu'ega o le Atina'e Fa'amoemoe ole Alamanuia meafaigaluega meafaigaluega a Saina

tala fou

2022 Su'esu'ega o le Atina'e Fa'amoemoe ole Alamanuia meafaigaluega meafaigaluega a Saina

O le faʻamaʻi na mafua ai ona popole tagata Europa ma Amerika e uiga i le tumama o le tagata lava ia, faʻapipiʻi i luga o le masani o le toe faʻaleleia o fale DIY, ma avea meafaigaluega faletaele o se tasi o vaega ma le faʻateleina o le manaʻoga.Faucets, ta'ele, faletaele meafaigaluega meafaigaluega ma isi oloa taua i totonu o le faletaele e tele le numera o fesili i luga o le tulaga.

O oloa gaosi oloa a Saina e aofia ai le sili atu i le 10,000 ituaiga o masini masini, mea teuteu, meafaigaluega i aso taitasi, mea faufale, meafaigaluega meafaigaluega, meafale laiti, ma isi. , meafaifa'aili fua, scooters, etc. alamanuia uiga.

Meafaigaluega meafaigaluega Alamanuia1

A'o fa'atupula'ia le fa'atupulaia o le tamaoaiga o le lalolagi ma o lo'o fa'aauau pea ona mautu ma fa'aleleia atili le tamaoaiga o le atunu'u, o le a fa'ailoa mai e le alamanuia o oloa gaosi fa'aleaganu'u avanoa mo suiga, ma ua fa'amoemoe e ausia le alualu i luma i le fa'atulagaina lelei, fa'atekonolosi fou, ma le fa'aleleia atili o le lelei. .

O pisinisi meafaigaluega meafaigaluega a Saina ua feagai ma le tele o faigata i le faagasologa o le atinaʻe, e pei o le tasi tekinolosi, tulaga faʻapitoa faʻapitoa, le lava o meafaigaluega faʻapitoa, le lava o taleni, ma isi, e faʻatapulaʻaina ai le atinaʻeina o le alamanuia meafaigaluega.I lenei tulaga, e mafai ona tatou faia ni faiga e faaleleia atili ai le tulaga faatekinolosi o pisinisi, faailoa atu tekinolosi ma meafaigaluega, ma atiina ae taleni talafeagai e faaleleia ai le atinae o oloa gaosi oloa a Saina.I le lumanaʻi, o oloa a le alamanuia meafaigaluega o le a sili atu ona faʻalauteleina, o le tulaga faʻapitoa o le alamanuia o le a maualuga ma maualuga atu, o le a faʻaleleia atili le lelei o oloa, ma o le tauvaga ma le maketi o le a sili atu ona faʻamaonia.Faʻatasi ma le faʻatonuga atili o le alamanuia e le setete ma le faʻatinoina o faiga faʻavae faʻapitoa i pisinisi e fesoʻotaʻi, o le a maua e le alamanuia meafaigaluega a loʻu atunuu se avanoa tele mo atinaʻe.

Meafaigaluega meafaigaluega Alamanuia

Faatasi ai ma le atinaʻeina o sosaiete ma le tamaoaiga, o le atinaʻeina o fuifui o oloa gaosi oloa e iai foi uiga manino i lalo o le tulaga fou.E mana'omia e le alamanuia meafaigaluega le fa'atupuina malie o lana lava faiga fa'atekonolosi tuto'atasi.Ina ia atiaʻe ni poloketi fou, e tatau ona tatou o atu i tua atu o le tulaga o le faʻataʻitaʻiina o oloa mai fafo.Naʻo le tutoʻatasi o le atinaʻeina o meafaigaluega fou e le o maua i le fale ma fafo o le faʻafouga oloa moni, ina ia mafai ona nofoia le maketi faava o malo ma taumafai e atiaʻe maketi i totonu ma fafo mo oloa meafaigaluega.


Taimi meli: Me-10-2022