Fa'atasiga fusipa'u pito i totonu e sui ai le tautotogo ma puipuiga

tala fou

Fa'atasiga fusipa'u pito i totonu e sui ai le tautotogo ma puipuiga

avsd

I le avea ai ma se tasi o mea sili ona taua mo le saogalemu i le faagasologa o le ave taavale, o le fusipaʻu saogalemu o loʻo tauaveina le matafaioi taua o le puipuia o le ola saogalemu o avetaavale ma pasese.Ae ui i lea, a maeʻa se taimi umi o le faʻaaogaina poʻo ona o le faʻaogaina le lelei o le faʻaleagaina o le fusipaʻu saogalemu, o le toilalo i totonu o le tautotogo o se tasi lea o faʻafitauli masani.Ina ia faʻamautinoa le galuega masani o le fusipaʻu nofoa, e tatau ona sui le tautotogo i totonu i le taimi.O lo'o mulimuli mai o le a fa'asoa atu nisi o fautuaga aoga ma iloiloga e uiga i le suia o le vaipuna i totonu o le fusipa'u nofoa fa'atasi e fesoasoani i aveta'avale e fai sa'o.

Muamua, malamalama i le puna i totonu o le fusipaʻu nofoa faʻapotopotoga

1, o le matafaioi o le tautotogo i totonu: o le tautotogo totonu o le fusipaʻu nofoa faʻapotopotoga o loʻo taʻalo le matafaioi o le lokaina ma le toe foʻi mai, faʻamautinoa e mafai ona vave lokaina le fusipaʻu pe a tupu se faʻalavelave, ma e mafai ona faʻafeiloaʻi lelei pe a le manaʻomia.

2, o le mafuaʻaga o le faʻaleagaina o le tautotogo: o le tautotogo i totonu e mafai ona faʻaleagaina pe toilalo ona o le faʻaaogaina umi, matua o meafaitino, faʻalavelave malosi i fafo ma isi mafuaaga.

Lona lua, o tomai ma auala e sui ai le vaipuna i totonu o le fusipaʻu nofoa faʻapotopotoga

1, Saunia meafaigaluega: a.Suia le vaipuna i totonu o le fusipaʻu nofoa e manaʻomia le faʻaogaina o ni meafaigaluega faʻapitoa, e pei o wrenches, screwdrivers, ma isi. Aʻo leʻi faia le sui, ia mautinoa ua saunia.e.Siaki pe fetaui le tautotogo fa'ato'a fa'ato'a fa'afale i totonu ma le fa'apotopotoga muamua o fusipa'u.

2. Aveese le vaipuna tuai i totonu: a.Su'e ma aveese le ufiufi ufiufi po'o le ufiufi o le fusipa'u fa'atasi, fa'atatau i le ituaiga ta'avale ma fai, su'e fa'amau fa'amau i tua po'o itu o le nofoa.e.Fa'aoga le meafaigaluega talafeagai e aveese ai fa'amau fa'amau ma aveese le vaipuna tuai i totonu mai le fa'apotopotoga o fusipa'u.

3, Fa'apipi'i le vaipuna fou i totonu: a.Su'e le tulaga talafeagai i totonu o le fusipa'u nofoa fa'apotopotoga ina ia mautinoa o le tautotogo fou i totonu e fetaui ma le ulua'i fa'apotopotoga fusipa'u.e.Tuu le vaipuna fou i totonu i totonu o le fusipaʻu nofoa faʻatasi ma faʻamautinoa o loʻo faʻapipiʻiina lelei, mulimuli i taʻiala faʻapipiʻi na tuʻuina atu e le gaosiga.

4. Fa'amau fa'amau ma su'e: a.Toe fa'amau fa'amau fa'amau ina ia mautinoa o lo'o mau lelei le fusipa'u nofoa ma le vaipuna fou i totonu.e.Fa'ata'ita'i ma toso le fusipa'u e fa'amautinoa ai o lo'o toe toso ma loka le vaipuna i totonu.Afai e maua se tulaga faaletonu, siaki ma fetuunai i le taimi.

Lona tolu, puipuiga

1. O le suia o le tautotogo totonu o le fusipaʻu nofoa faʻapotopotoga e tatau ona faʻatinoina e tagata tomai faʻapitoa ma faʻapitoa poʻo tagata faigaluega faʻapitoa.Afai e leai sou poto masani talafeagai, e fautuaina e sui i se faʻalapotopotoga faʻapolofesa poʻo se nofoaga faʻaleleia.

2, aʻo leʻi suia le tautotogo i totonu, e tatau ona e siakiina aiaiga o le faʻamaonia o le taʻavale e faʻamautinoa ai o le suia o le puna i totonu o le a le afaina ai tuutuuga o le taʻavale.Afai ei ai soʻo se masalosalo, e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi le kamupani gaosi taavale poʻo le faʻatau.

3, o le faagasologa o le taotoga e tatau ona gauai atu i lo latou lava saogalemu, ofuina totigilima puipui ma tioata, e aloese ai mai manuʻa ona o le le lelei o le gaioiga.

 

4, e matua faʻasaina le sui, faʻaleleia le vaipuna i totonu e le fetaui ma le faʻataʻitaʻiga poʻo le faʻaogaina o vaega maualalo, ina ia le afaina ai le galuega a le fusipaʻu nofoa.

O le suia o le vaipuna i totonu o le faʻapotopotoga fusipaʻu o se fesoʻotaʻiga taua e faʻamautinoa ai le saogalemu o avetaavale ma pasese.O le malamalama i le gaioiga ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tautotogo i totonu, faʻaoga tatau o meafaigaluega ma le mulimulitaʻia o taualumaga faʻagaioiga e mafai ona fesoasoani ia i tatou i le sologa lelei o le sui ma faʻamautinoa le faʻaogaina masani o le fusipaʻu nofoa.Ae ui i lea, o le suia o le tautotogo i totonu o se gaioiga sili atu ona faigata ma e fautuaina e faia e tagata tomai faapitoa pe toe faʻaleleia i faʻalapotopotoga faʻapitoa.I le taimi lava e tasi, e tatau ona usitaʻia fautuaga ma faʻamaoniaga a le kamupani gaosi taʻavale, ma aua le suia pe faʻaaoga vaega e le ausia tulaga faʻavae.E na'o le fa'amautinoaina o le galuega masani o le fusipa'u e mafai ai ona fa'ateleina le saogalemu o o tatou lava ola ma ola o isi a'o ta'avale.


Taimi meli: Ian-23-2024