Na faasilasila e Amerika le toe faʻaleleia o le 352 tuusaunoaga tau mo oloa faaulufale mai Saina, e aofia ai le tele o vaega meafaigaluega meafaigaluega.

tala fou

Na faasilasila e Amerika le toe faʻaleleia o le 352 tuusaunoaga tau mo oloa faaulufale mai Saina, e aofia ai le tele o vaega meafaigaluega meafaigaluega.

Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le Ofisa o le US Trade Representative (USTR) se faʻamatalaga e faʻasalalau ai le tuusaunoaga o le 352 tau i luga o oloa faʻaulufale mai Saina, e aofia ai le tele o vaega meafaigaluega meafaigaluega.Ma o le vaitaimi tuusaunoaga e mai ia Oketopa 12, 2021 ia Tesema 31, 2022.

O se amataga lelei lea, e manuia ai le au gaosi oloa e 352, e aofia ai oloa e fesoʻotaʻi ma meafaigaluega, faʻapea foʻi ma tagata gaosi oloa ma tagata faʻatau i le sapalai sapalai ma tagata faʻatau, aʻo faʻaosofia le tuusaʻo isi oloa ma sapalai filifili o loʻo faʻamoemoeina tuusaunoaga.

meafaigaluega meafaigaluega03
meafaigaluega meafaigaluega01

O lenei fetuunaiga e iai se aafiaga lelei i le atinaʻeina o pisinisi faʻatau atu i fafo i le lumanaʻi, ae o loʻo faʻatumauina pea se uiga faʻaeteete.E talitonu le ali’i o lo o fa’afoeina se kamupani ta’uta’ua i totonu o le alamanuia, o lenei tuusaunoaga o le tau o le fa’aauau lea ma le fa’amaoniaina o le toe tuusaunoa o tau o oloa e 549 mai Saina ia Oketopa o le tausaga na te’a nei.E le tele ni alamanuia o lo'o aofia ai, ma o fa'amanuiaga tuusa'o e le tele.Ae ui i lea, o lenei tuusaunoaga o le tau o loʻo faʻaalia ai e leʻi faʻagasolo atili le tulaga o fefaʻatauaʻiga, ae o loʻo suia i se itu lelei, lea ua faʻamautuina ai le faʻatuatuaina o le alamanuia ma faʻaleleia ai le atinaʻe i le lumanaʻi.

E ui lava o lenei tuusaunoaga tau e aumaia ai faamanuiaga i le alamanuia, o le vaitaimi e amata mai ia Oketopa 12, 2021 ia Tesema 31, 2022. E le faigofie ona fuafua pe o le a ola pe a maeʻa.O le mea lea, o kamupani o loʻo aʻafia ai e le manaʻomia ona faanatinati e faia ni fetuunaiga pisinisi.E tatau ona faʻaauau pea le faʻalauteleina o le maketi, faʻalauteleina le sapalai o le sapalai, ma aloese mai lamatiaga tau fefaʻatauaʻiga aʻo faʻamautu oloa auina atu i fafo.

Na tali mai kamupani o lo'o lisiina o meafaigaluega fa'atatau: O le lautele o le lisi o tuusaunoaga o le a fa'amaonia mo tagata fa'atau Amerika.E ui lava o loʻo i ai ni nai oloa e aofia ai, e iai foi se aafiaga lelei.

meafaigaluega meafaigaluega

Taimi meli: Me-10-2022